20 nov. 2008

Doi Saket ThailandAll Photos on this blog copyright Dj-ingen photography 2008

Please visit my sponsors!

1 kommentar:

DFT sa...

Fan...jag fattar ingenting av bloggande... Vet inte var jag ska skriva... så jag skriver vid det som senast lagts upp...typ...

Det var ju attans att du snokade reda på vår garage-sale, som jag lovat att jag skulle fixa iordning:-) Nu var jag ju tvungen att uppdatera den och fixa till de grejer som jag lovat lägga ut. Div musik-prylar. .. men nu blev det ju gjort.

Såg du letade utställningsplatser. Vet inte om det är av intresse, eller om det kommer någe folk, men min farsa brukar fixa diverse foto & konstutställningar mm i Hälsingland i en liten by där uppe, via någon förening han driver. De har en lokal i en by utanför Söderhamn. Tror det brukar dyka upp en del folk när det händer saker där faktiskt... Om inte annat så är befolkningen lika exotisk som i Asien, så du får säkert uppslag till en ny utställning. Tror inte de erbjuder ersättning, men du kanske kan få något sålt eller så, vad vet jag...PR om inte annat. Är du intresserad, så kan jag fråga. Han är alltid down för förslag inom de flesta kulturella gärningar :-)

Här har du vårt senaste alster i musikväg, som vi gjorde förra helgen - en låt på Hjortens mystiska ljud-projekt.

http://www.deersound.se/deer017

Hörs!