18 nov. 2008

Happy birthday Yesterday

To my girlfriend


All Photos on this blog copyright Dj-ingen photography 2008

Please visit my sponsors!

1 kommentar:

DFT sa...

Häpp!

Väl valt av din tjej att fylla år i mitten av november. Fyllde själv den 14:e. Det sägs att mitten av november är den ädlaste tiden av alla att födas i :-)


Kul att höra av dig! Det var ju inte igår...eller förrgår heller för den delen! Jodå, jag och Julof gör fortfarande en hel del muzax tillsammans. HAr inte spelat in så många andra på sistone, p g a att det har flyttat in coverband i lokalen bredvid oss i Rickomberga, så det går fan inte ens att höra de vanvettiga rösterna man normalt har i sin hjärna :-) Hör mest "House of the rising sun" och "sweet home alabama", det positiva med det är att vanvettet frodas och tillslut kanske hjärnan exploderar :-)

Själv jobbar jag mest med barnavel nuförtiden och har lyckats ett par gånger och har numer en Odin och en Mio (2,5 år respektive 8 månader). HAr flyttat ut i Upplands djupa skogar och tar det lugnt hemma. Eventuell ledig tid (blir inte så mycket sådan med de 2 små terroristerna + den stora dam-terroristen och ett 3-pack hundar i hemmet...) spenderas i studion/repan i Rickomberga. O brukar vara där en del på veckorna, men jag är mest där på söndagar. Sväng förbi om du är i Uppsala nån gång, så kan du trycka en mp3-spelare full med diskutabel home-made handicraft-muzax av Tenoren med vänner :-)

HAde jag någon form av vettig uppkoppling på nätet så hade jag lagt ut lite medioker musik...men det går på tok för sakta att komma ut på rymd-nätet här hemifrån. HAr en knagglig plats på myspace, men dit kan jag inte adressen, men adressen ligger nog förresten på den fula Tenoren-hemsidan. Där kan man iallafall höra bla en tapper Anna Book - cover :-)


Du då? VAr bor du och gör du mm?

/ Hörs